Конкурс Різдвяних вертепів

Конкурс Різдвяних вертепів 20 січня 2017 року відбувся в актовій залі Головницької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, у якому взяли участь учні 5-11 класів. Вертепи оцінювали адміністрація та вчителі школи. На початку цього заворожуючого дійства слово про Різдво Христове сказала заступник директора з навчально-виховної роботи Краля Оксана Петрівна, яка подякувала всім присутнім за колосальну працю та чудове виховання дітей словом Божим. Після цього відбулось жеребкування між представниками вертепів. Продивившись виступи всіх класів, журі вирішили, що перемогу комусь одному надати не можна, адже всі колективи проявили себе талановитими майстрами сцени. Адже справді присутні мали змогу побачили красиве виконання колядок, яскраві костюми, цікаве віншування та оригінальність сценарію. Найбільш видовищними та театралізованими були виступи 9-го та 10-го класів. 8 клас відзначився гарною постановкою та оригінальними костюмами. Учні 5 класу показали себе впевненими та дорослими. Гарні віншування звучали від вуст 7 класу. Учні 11 класу ще раз показали свою майстерність та вміння триматися перед публікою. Масовістю та організованістю відзначився 6 клас. Таке дійство у школі ми проводили перший раз, але тепер це стане нашою хорошою щорічною традицією.
Зимові свята закінчились, але свято у наших душах залишиться назавжди. Хотілося б щоб всі пам'ятали такі слова: «Шляхом Ірода не йдіть, а до Бога поверніть».
Учениця 10 класу Вознюк Ганна.

/Files/images/jittya_shkoli/e5wn9H5jodY.jpg /Files/images/jittya_shkoli/EVbTt6eUSbw.jpg/Files/images/jittya_shkoli/ID_tS99jSkE.jpg/Files/images/jittya_shkoli/l4YtKYnNY0I.jpg/Files/images/jittya_shkoli/Uy1A3qSJpug.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 234